Carraighen: Porovnání verzí

Skočit na navigaci Skočit na vyhledávání
Přidáno 245 bajtů ,  před 3 lety
bez shrnutí editace
imported>Kertyz
Bez shrnutí editace
imported>Kertyz
Bez shrnutí editace
Řádek 46:
Kašna připomíná místo dotyku hranic tří států ([[Etaven]], [[Monteblanco]] a [[Eraxus]]). Nachází se uprostřed pohoří [[Ardglean]], které bylo zpočátku rozděleno rovnoměrně mezi všechny tři státy. Později [[Etaven]] odkoupil [[Eraxus|Eraxuskou]] třetinu hor a zbylou třetinu získal v poválečných reparacích po konfliktu s [[Monteblanco|Monteblancem]].
====Památník obětem krutého zacházení====
Kamenný památník ve tvaru krávy byl zhotoven v reakci na udání [[Nadik|neziskové organizace bojující za práva zvířat]], že v centru města dochází k týrání krav. Zvířata byly drženy v podzemí, ve stísněných a nevyhovujících prostorech. Nutno asi přiznat že zhruba čtyřicet zvířat na deseti metrech čtverečních nemělo zrovna dostatek místa. Krávy byly poté přesunuty na západní okraj města do nově postaveného výběhu, který splňuje nejvyšší standardy pro chov skotu a dostalo se jim tak úcty jenž jim v Etavenu právem náleží. Zajímavostí je, že jedna z krav byla součástí stáda, které zaplavilo [[Tswillin]] v rámci [[Gold Cake|Goldovy]] předvolební kampaně na [[Volba moderátora (duben 2020)|post moderátora]] v dubnu 2020 a dodnes nese název #VoteGold.
== Galerie ==
{{Galerie
Neregistrovaný uživatel
Tyto webové stránky vyžadují pro svou funkci cookies. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie

Navigační menu