Hlavní strana: Porovnání verzí

Skočit na navigaci Skočit na vyhledávání
Odebráno 1 184 bajtů ,  před 1 rokem
bez shrnutí editace
(Vytvoriť hlavnú stránku)
imported>David Andalou
Bez shrnutí editace
Řádek 1:
__NOTOC__
== Vitajte na {{SITENAME}}! ==
Wikipedie se momentálně nachází v těžce rozpracovaném stavu kvůli selhání hostitelského disku. Na wiki restoraci pracujeme. Prozatím je hlavní stránka ve velmi provizorním provedení.
Táto hlavná stránka bola vytvorená automaticky a vyzerá to, že ešte nebola nahradená.
 
=== PreO byrokratov tejto wikiserveru ===
* [[Mineland]]
Vitajte na vašej novej wiki! Ďakujeme, že ste si vybrali Miraheze na hosťovanie vašej wiki a dúfame, že budete spokojný.
* [[Admin Team]]
* [[Resource Pack]]
 
=== Pro hráče ===
 
Začať pracovať na vašej wiki môžete okamžite, alebo kedykoľvek budete chcieť.
 
* [[FAQ]]
Potrebujete pomoc? Žiaden problém! Pomôžeme vám s vašou wiki tak ako bude treba. Pre začiatok skúste pozrieť nasledovné odkazy:
* [[Pravidla]]
* [[mw:Special:MyLanguage/Help:Contents|MediaWiki návod na používanie]] (e.g. navigácia, upravovanie, mazanie stránok, blokovanie používateľov)
* [[Pro nové hráče]]
* [[meta:Special:MyLanguage/FAQ|Miraheze FAQ]]
* [[Návody]]
* [[meta:Special:MyLanguage/Request features|Požiadať o zmenu nastavení na vašej wiki]]. (Rozšírenia, Témy a zmeny loga môžete vykonať cez [[Special:ManageWiki]] na vašej wiki, pre viac informácií prejdite na[[meta:Special:MyLanguage/ManageWiki|ManageWiki]])
* [[Aktuality]]
 
==== Stále nerozumiem! ====
Tak to nie je žiaden problém. Aj keď niečo nie je vysvetlené v dokumentácii/FAQ, stále vám radi pomôžeme. Môžete nájsť tu:
* [[meta:Special:MyLanguage/Help center|Naša vlastná Miraheze wiki]]
* On [[phab:|Phabricator]]
* On [https://miraheze.org/discord Discord]
* On IRC in #miraheze on irc.libera.chat ([irc://irc.libera.chat/%23miraheze direct link]; [https://web.libera.chat/?channel=#miraheze webchat])
 
=== Pre návštevníkov tejto wiki ===
Vitajte na hlavnej stránke tejto wiki, ktorá bola vytvorená automaticky a ešte nebola nahradená. Byrokrati na hlavnej stránke stále pracujú takže určite sa tu znovu zastavte neskôr!
Neregistrovaný uživatel
Tyto webové stránky vyžadují pro svou funkci cookies. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie

Navigační menu